Home  |   Sale  |   Nieuw  |   Zwanger  |   Stardress  |   Men  |  

Voeg TrendyXL toe aan je favorieten

Plus Size broek

Sale! €39,95 €11,95


In nonchalante cargostijl. Puur comfort in los, recht model. Tailleband, riemlussen, 2 grote opgezette zakken voor, 2 steekzakken achter, zakje op de pijp. Binnenbeenlengte ca. 82 cm. Zoomwijdte vanaf ca. 44 cm. Van 100% katoen.


Plus Size broekGa naar de WebShop van neckermann.com

Over neckermann.com
Verzendkosten:Kortweg; Minimum tarief: 4,99. Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht tot 3 kilo, zoals: alle boven- en onderkleding, schoenen, accessoires, huishoudlinnen, bad- en tafeltextiel, gordijnen, kleine huishoudelijke apparatuur. Retour; Stuur je de hele zending terug, dan vervallen de verzendkosten. Neckermann brengt in dat geval wel retourkosten in rekening die in principe gelijk zijn aan de verzendkosten. Voor volledige voorwaarden; Neckermann.
Betaalwijze:acceptgiro, betaaltelefoon , automatische incasso, internetbankieren, notabox(klanten rabobank) en via 'mijn Neck'.
BeschrijvingNeckermann.com is n van de topbedrijven in homeshopping, zeg een internet warenhuis, in Nederland en Belgi. Vroeger stond bij Neckerman de catalogus centraal en was internet een extra bestelkanaal. Nu is Neckerman een e-commerce bedrijf dat ook catalogi verstuurt met kleding mode en electronica. Wat je ook verzint, Neckermann heeft het op haar website; dameskleding (ook grote maten kleding) herenkleding, kinderkleding en speelgoed, sportartikelen, huishoudelijke apparaten, electronica en zelfs computers.
Links:Neckermann heeft onder andere de volgende afdelingen in haar webwinkel:
Neckermann Wonen en interieur
dameskleding badmode
75% korting
grote maten mode dames