Home  |   Sale  |   Nieuw  |   Zwanger  |   Stardress  |   Men  |  

Voeg TrendyXL toe aan je favorieten

Angel of Style jurk

Sale! €49,95 €29,95


In blousemodel: compromisloos nonchalant en ongecompliceerd. Staande kraag, knooplijst, 2 klepzakken op de borst, lange mouwen met manchetten, afgeronde zoom en zijsplitten. Lengte vanaf ca. 95 cm. Twill van 100% katoen.


Angel of Style jurkGa naar de WebShop van neckermann.com

Over neckermann.com
Verzendkosten:Kortweg; Minimum tarief: 4,99. Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht tot 3 kilo, zoals: alle boven- en onderkleding, schoenen, accessoires, huishoudlinnen, bad- en tafeltextiel, gordijnen, kleine huishoudelijke apparatuur. Retour; Stuur je de hele zending terug, dan vervallen de verzendkosten. Neckermann brengt in dat geval wel retourkosten in rekening die in principe gelijk zijn aan de verzendkosten. Voor volledige voorwaarden; Neckermann.
Betaalwijze:acceptgiro, betaaltelefoon , automatische incasso, internetbankieren, notabox(klanten rabobank) en via 'mijn Neck'.
BeschrijvingNeckermann.com is n van de topbedrijven in homeshopping, zeg een internet warenhuis, in Nederland en Belgi. Vroeger stond bij Neckerman de catalogus centraal en was internet een extra bestelkanaal. Nu is Neckerman een e-commerce bedrijf dat ook catalogi verstuurt met kleding mode en electronica. Wat je ook verzint, Neckermann heeft het op haar website; dameskleding (ook grote maten kleding) herenkleding, kinderkleding en speelgoed, sportartikelen, huishoudelijke apparaten, electronica en zelfs computers.
Links:Neckermann heeft onder andere de volgende afdelingen in haar webwinkel:
Neckermann Wonen en interieur
dameskleding badmode
75% korting
grote maten mode dames